Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Automatizari pentru porti

Articol publicat în data de 25.01.2013 la ora 14:39 în categoria Automatizari porti

Automatizari pentru porti Life ArmorAutomatizarile pentru porti ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul, in special al autovehiculelor.
Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton pe telecomanda.

Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, emitatorul radio, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control.
Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent.

Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de poarta (batanta sau glisanta), de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionista.
Pentru stabilirea variantei optime se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

Pe portile batante se pot monta motoare liniare, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Acolo unde constructia portii nu permite, sau nu doriti sa modificati aspectul acesteia, se aleg motoare ingropate in pamant, in carcase inoxidabile.
Motorul pentru portile glisante are o constructie speciala, fiind necesara si o cremaliera.

Firma noastra monteaza echipamente marca Nice si Came, fabricate in Italia.
Firma Came este lider in domeniu in Italia. Nice este o marca bine cunoscuta in Romania, produsele fiind foarte elegante si aspectuoase.

Alte produse: bariere, turnicheti, automate pentru parcari.

Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet