Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Despre sistemele de supraveghere video

Articol publicat în data de 25.01.2013 la ora 14:15 în categoria Supraveghere video

Camera videoUn sistem de televiziune cu circuit inchis inseamna, de fapt, economii pentru dumneavoastra. Va ajuta sa preveniti sustragerile de bunuri sau sa vedeti cum lucreaza angajatii dumneavoastra. Este un paznic de incredere, mereu prezent la post, indiferent de ora sau conditii meteo. Si nu trebuie sa-i platiti salariu.

 

Echipamentele noastre de supraveghere inregistreaza direct pe un hard-disk o perioada indelungata de timp, la o calitate foarte buna a imaginii. Pentru folosirea eficienta a spatiului de stocare, inregistrarea se face doar atata timp cat in spatiul supravegheat se detecteaza miscare. Cand vreti sa vizionati imaginile, le puteti alege doar pe cele care va intereseaza (anumite camere, anumite intervale de timp). Inregistrarile video sunt acceptate ca probe in justitie.

 

Un astfel de sistem se compune din: inregistratorul digital (DVR), camerele video, monitor, surse de alimentare pentru camere, sursa neintreruptibila (UPS), eventual un CD-writer. Camerele se gasesc intr-o foarte mare varietate: alb/negru sau color, pentru interior sau exterior, pentru conditii de iluminare scazuta, putand avea facilitatea audio. Ele se pot monta la vedere sau ascunse, eventual mascate intr-o carcasa de senzor de miscare. Pot fi fixe sau pot baleia automat, pe orizontala si/sau verticala. O varianta constructiva, ce poate inlocui mai multe camere, este Speed-dome, o camera de forma semi-sferica. Aceasta se roteste 360 grade in plan orizontal, cu o viteza programabila, furnizand imagini de ansamblu, de exemplu intr-o hala industriala. Unele camere sunt compacte, producatorul livrandu-le cu lentila incorporata, in carcasa si eventual si cu suport.

 

Alti furnizori ofera camera separat, aceeasi camera fiind compatibila cu lentile diferite, si putand fi montate in diverse carcase. Camerele pentru exterior trebuie montate in carcase incalzite si ventilate, pentru a impiedica formarea condensului pe lentila. Lentilele cu expunere variabila, numite auto-iris, sunt capabile sa furnizeze imagini clare chiar la variatii mari ale iluminarii. Lentilele tip zoom pot ‚‚apropia’’ obiectul supravegheat, oferind imagini marite ale acestuia. Video-recorderul digital se caracterizeaza prin numarul de canale video, numarul de canale audio, (daca exista), rezolutia pentru redare, rezolutia imaginii pentru inregistrare (numarul de cadre pe secunda), formatul (PAL; SECAM; NTSC), capacitatea hard-disk-ului, suportul informatic pe care ruleaza. Camerele IP combina intr-o carcasa ultracompacta, un server IP si o camera performanta. Aceste camere va permit sa folositi infrastructura de retea, si pentru supravegherea video, ceea ce se traduce in economii importante atat la instalare, cat si in administrare.

 

Echipamentul neadecvat si amplasarea necorespunzatoare afecteaza eficienta unui sistem video. De aceea, orientarea dupa criteriul pretului scazut poate compromite scopul acestuia, anume acela de a furniza imagini clare in orice situatie. Pentru fiecare aplicatie, echipamentul se alege plecandu-se de la ceea ce si cat de bine trebuie vazut, fiind foarte importanta amplasarea camerelor fata de sursele de lumina si de arhitectura spatiului. Foarte importanti sunt parametrii lentilelor alese, ca si corelarea intre parametrii lentilei si cei ai camerei.

Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet