Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală

Control acces si pontaj

In fabrica, institutia, spitalul, laboratorul dumneavoastra exista desigur sectoare unde doriti sa restrictionati accesul. Acum puteti avea controlul Control accesasupra zonelor sensibile !

Un sistem integrat de control acces este format din: unitatea centrala, softul specializat, tastaturi sau cititoare de cartele, eventuale interfete, yale electromagnetice.

La fiecare usa controlata, va exista fie o tastatura, fie un cititor de cartele. Accesul va fi permis persoanelor care introduc de la tastatura un cod corect, sau celor care detin un tag valida. Cartelele pot fi: magnetice, de proximitate sau optice. Cartelele de proximitate, desi mai scumpe, au o durata de viata nelimitata, deoarece nu vin in contact fizic cu cititorul, deci nu exista uzura.

 În această secţiune

Control acces biometric - SVT Electronics

Avantajele controlului acces biometric Sistemul biometric presupune faptul că accesul se permite prin amprenta, nu printr-o cartela. Spre deosebire de cartelele de proximitate, amprentele: nu se pot...

Află mai mult

Control acces CARDAX

CARDAX - echipamente pentru controlul accesului si pontaj electronic Unitatile locale se pot monta pe ambele parti ale usii, sau pe o singura parte, in functie de ceea ce se urmareste in fiecare caz....

Află mai mult

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm

Contactați-ne
Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet