Despre noi

Asistență Tehnică de specialitate

Calitate, Profesionalism și Fiabilitate

Soluții adaptate nevoilor dumneavoastră de securitate sau confort

Cu o experiență vastă începând din 1991, ne-am axat pe furnizarea de servicii și echipamente de înaltă calitate în domeniul securității. Ne străduim să fim un partener de încredere, întotdeauna onest, serios și prompt în relația cu clienții noștri.

Suntem recunoscuți pentru personalul nostru calificat, suportul tehnic disponibil 24/7 și condițiile de plată avantajoase. Fiind autorizați și licențiați conform standardelor în vigoare, vă oferim garanția că securitatea dumneavoastră este în mâini sigure.

Capital integral privat Românesc

Compania a fost înființată în 1991 și activează în domeniul sistemelor de securitate începând din primăvara anului 1996. De atunci, un număr mare de clienți, atât persoane juridice, cât și fizice, au apelat la noi, mulți dintre ei pentru întreaga gamă de lucrări pe care le executăm. Aceasta confirmă angajamentul nostru de a răspunde cerințelor lor exigente.

SR-EN ISO 9001

management al calitatii

Licenţa nr. 4248/T

pentru proiectarea, instalarea, modificarea sau întreținerea compnentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției

B 0398

Proiectare a sistemeor și instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți

Autorizație I.S.U A1408

pentru proiectarea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu

Autorizație I.S.U A7124

pentru instalarea și întreținere a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, cu excepția celor care conțin anumite gaze flourarate cu efect de seră

Autorizație I.S.U A2085

pentru instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

Autorizație I.S.U B0519

pentru instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți

Certificar AGFR RTE

Reparare / Întreșinere/ Service și scoatere din funcțiune unități frigorifice și climatizare

De-a lungul timpului, am urmat un parcurs ascendent, iar în prezent compania noastră este foarte apreciată atât în județ, cât și în zonele limitrofe.

Cum vă putem ajuta

Proiectare, instalare și mentenanță precum și service la solicitare sau periodic, pe bază de contract

Clienți

Le mulțumim tuturor celor care au avut încredere în capacitatea noastră de a le îndeplini cerințele. Multi dintre ei au revenit pentru noi lucrări. Deoarece, de-a lungul anilor, au fost foarte mulți, enumerăm doar câțiva dintre aceștia: